Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Scaunele pozitionate cu spatele la sensul de mers sunt de 5 x ori mai sigure!

Scaunele pozitionate cu spatele la sensul de mers sunt de 5 x ori mai sigure!

 

       

Untitled from HTS Hans Torgersen og Sønn AS on Vimeo.

 

Accidentele frontale sunt cele mai frecvente si in aceste tipuri de accidente fortele sunt cele mai mari.

Nu se stie niciodata cand si unde vom avea un accident de masina. Prin urmare, nu putem pregati sau adapta pozitionarea pasagerilor ca o masura de siguranta. Din aceasta cauza, trebuie sa luam  in calcul cel mai rau scenariu: coliziunile din fata.   Accidentele frontale sunt cele mai frecvente, iar in aceste tipuri de accidente fortele sunt cele mai mari. Cea mai buna metoda de a ne proteja intr-o coliziune de acest  gen  este sa stam  cu spatele la directia de mers.

Dacă mușchii  gâtului unui copil sunt supuși unei forțe prea mari, consecințele pot fi catastrofale. Așezat cu spatele la directia de mers, presiunea asupra gatului va fi redusa semnificativ.

 

                                                                          

    Scaun poziţionat cu spatele la sensul de mers                                         Scaun poziţionat cu faţa la sensul de mers

 

                                                      

 

Atunci cand are loc o coliziune la o viteza de 50 km/h (31 mph / h),  fortele asupra gatului unui copil care cantareste 15 kg si este asezat cu fata la directia de mers va fi echivalentul la 180-220 kg. In schimb, daca copilul este pozitionat cu spatele la directia de mers, fortele resimtite vor fi reduse la 40-60 kg. In acelasi timp scaunul auto va proteja copilul si de obiectele din masina.

 

Capul bebelusului reprezinta o mare parte din greutatea corporala

 

                        

Corpul copilului nu este o copie a unui corp ajuns la maturitate. Este important sa intelegeti ca copilul nu este o copie a dvs. Cea mai importanta diferenta este dimensiunea capului. Pentru un copil cu varsta de 5 luni, capul reprezinta 25% din greutatea corporala. Pentru o persoana adulta, capul reprezinta doar 6%.

Statisticile vorbesc de la sine

Studiile independente privind accidentele rutiere reale efectuate de Volvo și Folksam arată că copilul dvs, până la vârsta de 4 ani, are șanse de 5 ori mai mari să supraviețuiască și / sau să evite rănirea gravă dacă este pozitionat cu spatele la directia de mers. Studiile privind accidentele rutiere de la Volvo arată că în rândul copiilor care sunt pozitionati cu spatele la directia de mers în grupa de vârstă 0-4 ani, doar 8% au fost răniți și au avut nevoie de asistență medicală. Pentru copii care sunt pozitionati cu fata la directia de mers in acceasi grupa de varsta , 40% dintre copii au avut nevoie de asistență medicală.

 

                             

Studiile independente * ale accidentelor rutiere reale arată că copilul dvs., până la vârsta de 4 ani, are șanse de 5 ori mai mari să supraviețuiască și / sau să evite rănirea gravă dacă este pozitionat cu spatele la directia de mers, decât cu fata la directia de mers.

* Sursa Volvo și Folksam

Pozitionat cu spatele 8% , pozitionat cu fata 40%

Acest lucru demonstreaza ca utilizarea scaunelor orientate cu spatele la directia de mers este de 5 ori mai sigura decat scaunele montate cu fata la directia de mers.

Testul PLUS

Suedia este lider mondial în ceea ce privește siguranța copilului într-o mașină. Pentru a-si pastra locul de lider mondial, au introdus testul PLUS – unul dintre cele mai exigente teste din lume pentru scaune auto. Singurele  scaune care au trecut testul PLUS vreodata, au fost toate  orientate numai  cu spatele la directia de mers.

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 311205 Azi: 49