Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Rezultate excelente pentru iZi Go X1/ ISOfix

Anual  multe sisteme de siguranță auto pentru copii sunt testate -  privind siguranța și gradul de utilizare -  de organizații independente în Europa.  Testele ADAC, Stiftung Warentest și alte Asociații pentru Protecția Consumatorilor au votat “BUN” scaunele BeSafe. De fapt, iZi Go X1/ISOfix  este evaluat printre primele trei scaune recomandate!

In total  28 scaune auto au fost testate pentru siguranță, manevrabilitate, ergonomie și materiale periculoase. Faptul că iZi Go X1 este evaluat al treilea cel mai bun scaun, cu un rating de 1,7 în categoria grupei 0/0 +, este ceva de care suntem foarte mândri.

Comentariile ADAC:

• Risc foarte scăzut de rănire în caz de  impact frontal
• Risc foarte scăzut de a instala produsul incorect
• Ușor de așezat / luat  copilul în / din scaun

Scaun auto pentru copii ușor și robust

Scaunul auto iZi Go X1: centură de siguranță în 5 puncte, parasolar integrat , protecție frontală  și laterală excelentă, testat conform EN1888 pentru un număr de cărucioare. În plus, acesta oferă instalare ușoara în mașină.
Găsi informații mai detaliate despre iZi Go X1 și iZi Go X1 ISOfix.

BeSafe - pionier în domeniul scaunelor auto montate invers directiei de mers

Scaunele auto BeSafe în continuare sunt dezvoltate pentru a maximiza siguranța în "situații de viață reale", bazat pe testele de coliziune intensive și  cercetarea științifică în domeniul siguranței traficului.

 

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 269616 Azi: 14