Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
HTS – Hans Torgersen & Sønn AS

Forţa care ne impulsionează este dorinţa de a proteja ce avem mai preţios: copii noştrii. Citim sau vedem ştiri alarmante despre copii implicaţi în accidente în urma cărora au suferit leziuni grave sau chiar au decedat. Când aflăm despre astfel de cazuri ştim că ar fi putut fi evitate dacă scaunul de maşină pentru copil ar fi fost folosit şi utilizat corect. Acest lucru ne intristrează.
Scopul nostru principal este că niciun copil să nu mai fie ucis în trafic iar numărul celor care suferă leziuni să fie cât mai mic. În plus dacă găsiţi un scaun care să ofere o protecţie mai bună copilului decât scaunul BeSafe, ar trebui să îl alegeţi pe acela.

Când doriţi să alegeţi un scaun auto copilului Dvs. folosiţi-vă raţiunea nu dorinţa inimii. Poate inima vă va îndemna să alegiţi un scaun după culoare sau cu imprimeuri de leu, însă, din pacate, în cazul unui accident leii de pe scaun nu vă vor proteja copilul. Sună dur dar acesta este realitatea. Nivelul înalt de siguranţă se dobândeşte numai prin cercetare minuţioasă şi fabricare sigură. Cel mai important lucru este siguranţa copilului care călătoreşte împreună cu Dvs.

Istorie

Pentru a afla începuturile HTS rebuie să mergem iî trecut. La începutul secolului douăzeci, înainte că fiecare familie să deţină un autoturism HTS a început că producător de sei. Compania fabrică “scaune” pentru mijloacele de transport folosite în acea perioadă, caii. Confecţionarea seilor era importantă în acele vremuri iar atunci Hans Kristian Torgersen a pus baza Selariei HTS, acesta a fost fondată pe baza experienţei a trei generaţii de profesionişti.
Prin anii 1930 maeştrii au schimbat modul de abordare pentru a ţine pasul cu dezvoltarea tehnologiei – trecerea de la cai la maşini. Pentru ca HTS să „supravieţuiească” şi să se dezvolte a fost nevoie de convertirea la noi tipuri de „cai putere” şi alegerea altor alternative de producţie. Au început să producă huse pentru scaune de maşină în numaă tot mai mare, apoi şi-au extins gama de producţie cu alte produse pentru maşini. În 1984 HTS începe să producaăprimul scaun auto destinat copiilor, de atunci tradiţia este urmată. HTS are o reputaţie cunoscută la nivel mondial pentru inovaţie privind scaunele auto pentru copii poziţionate cu spatele catre sensul de mers.

Date despre companie:

HTS ţinteşte pieţele europene şi asiatice colaborând extensiv cu institute de cercetare, organizaţii pentru promovarea siguranţei în trafic şi instituţii medicale din întreaga Europa. Ne străduim că în mod constant să fim în top cu produse de înaltă calitate conform celor mai stricte norme. Sume mari sunt investite în mod regulat în cercetare şi dezvoltare. Puterea şi politica HTS BeSafe constă în importanţa acordată siguranţei oferite de produsele noastre. Producem o gamă variată din categoria „Siguranţa în trafic”. În fiecare an investim mai multe milioane de coroane norvegiene în teste şi evaluări ale produselor noastre, punându-le în situaţii inimaginabile. În prezent HTS operează în următoarele domenii de activitate: tapiţerie auto, sacune auto pt. copii, portbagaje, caşti de protectie pt. bicicletă , cutii frigorifice precum şi scaune pentru autobuze şi tren. În prezent compania deţine 160 de angajaţi.


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 311209 Azi: 53