Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
BeSafe votat ca "Cel mai bun model de scaune auto 2018"

In fiecare an, organizatia britanica „Mumii pentru consumatori” , le permite parintilor sa voteze nu numai cele mai bune echipamente pentru bebelusi si copii, ci si pentru cel mai bun brand de scaune auto de pe piata. Suntem extrem de mandri sa va anuntam ca BeSafe a fost premiat cu GOLD, ca fiind cel mai bun brand de scaune auto 2018.

                                   

 

Fiind in prima linie inovatoare a dezvoltarii scaunelor auto pentru copii de siguranta superioara, BeSafe este primul brand din lume care ofera o gama completa de produse, de la nastere pana la 12 ani, care este aprobata conform celor mai noi standarde de siguranta UN R129 (i-Size). Acesta a fost, printre altele, motivul pentru care BeSafe a fost votat drept cel mai bun brand pentru scaunele auto 2018.

 

                                                                                       

Dorim sa multumim tuturor celor implicati in procesul de votare, pentru sprijinul, aprecierea produselor noastre si a eforturilor noastre ca brand. Vedem acest rezultat excelent ca dovada a dezvoltarii produselor noastre in directia cea buna – concentrandu-ne pe siguranta si simplitatea consumatorului, concentrandu-ne pe situatii si experiente din viata reala, concentrandu-ne asupra dvs. ca parinte. Vom continua sa stabilim noi standarde pe piata si sa continuam sa fim inovatorii scaunelor auto pentru copii, cu o siguranta superioara.

 

Premiat cu GOLD, SILVER si ALEGEREA CONSUMATORULUI

Acum cateva luni, doua produse BeSafe au primit meritele din partea Mumii la categoriile BEST BABY si TODDLER GEAR AWARDS 2017. BeSafe iZi Modular i-Size impreuna cu baza iZi Modular i-Size au fost premiate cu GOLD la categoria "i-Size Extended Rear Facing Seat"  totodata a castigat si premiul "Consumer Choice"  la aceeasi categorie. In plus, centura pentru gravide Pregnant iZi FIX a obtinut SILVER la categoria „Pregnancy wellbeing”.


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 285868 Azi: 41