Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
BeSafe iZi Plus: Test Winner!

Scaunul inovativ BeSafe iZi PLUS  tocmai a fost premiat  ”Cel mai bun în clasa sa”  de respectatul magazin "Auto motor und sport",  cel mai mare magazin de profil european.

               

 

Auto Motor und Sport realizează  teste de impact extreme din 1992. Acest test presupune energie de coliziune mai mare decât  alte teste, fiind într-adevăr provocare pentru  scaunele de siguranță  auto.

Scaunele montate  cu spatele „rearfacing”  sunt cele mai sigure


Testul, realizat în colaborare cu institutul de testare independent TÜV Süd, scoate în evidență beneficiul „rearfacing”   pentru o mai lungă  perioadă  și  remarcă  spațiul  excelent pentru picioare , scaunul putând fi folosit în cel mai sigur mod până la 25 kg.


Concluzia testului a fost clară: iZi Plus este Câștigătorul . Rezultatul  evaluării:  Recomandat!


Citiți mai multe despre acest test în Auto Motor und Sport nr. 12/2014. Un scurt rezumat poate fi găsit aici: www.auto-motor-und-sport.de.

Produsele BeSafe sunt testate exhaustiv


Suntem încântați  să  vedem că produsele BeSafe obțin în mod constant rezultate bune la  testele de impact, cu toate acestea  am dori să subliniem că, deoarece vor exista întotdeauna limitări fizice la acest tip de testare comparativă, dezvoltarea produselor BeSafe  va urmări mereu maximizarea siguranței în "situații de viață reale", spre deosebire de optimizarea produselor pentru a se potrivi condițiilor specifice și unice , cerințelor limitate ale unui "test de laborator". De exemplu, pentru a proteja copilul în cel mai sigur mod posibil, într-o situație de viață reală, produsele BeSafe sunt testate exhaustiv și consolidate pentru a susține  impactul  din diverse unghiuri (inclusiv impactul din spate). Standardul de siguranță european ECE R 44  presupune  impactul  din două unghiuri: impactul  frontal drept și  impactul lateral la 90 de grade.

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 269496 Azi: 54