Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
BeSafe iZi Flex FIX i-Size obtine rezultate extraordinare la impactul lateral in testul ADAC din acest an

In Mai 2018 au fost publicate rezultatele testelor de consum anticipate ale institutiilor germane de testare Stiftung Warentest/ADAC. Fiind primul scaun cu spatar din lume, care respecta cele mai noi reglementari, rezultatele ADAC BeSafe iZi Flex FIX i-Size prezinta, de asemenea scoruri extraordinare in ceea ce priveste protectia impotriva impactului lateral si un rezultat general bun.

Fiind primul si singurul scaun cu spatar, aprobat de UN R129 – i-Size, iZi Flex FIX i-Size a trecut aceste criterii de aprobare foarte solicitante si complexe. Cand am dezvoltat iZi Flex in corformitate cu noile reglementari, obiectivul nostru ca si producator a fost extrem de ridicat, nu doar pentru protectia impotriva impactului lateral. In timpul procesului de dezvolatare nu am luat in considerare numai testele de laborator, ci am pus accent si pe situatiile reale si accidentele din viata reala – astfel am dezvoltat solutii inteligente care sa va asigure ca micul pasager are parte de cel mai inalt nivel de siguranta in viata reala.

Scorul de 1,2 (”Very Good”) obtinut la testele de impact lateral

 

In testul ADAC din acest an, modelul BeSafe iZi Flex FIX i-Size a obtinut un scor maxim de 1,2 (”Very Good”) in testul de impact lateral – niciun alt scaun cu spatar nu a obtinut un scor mai bun decat iZi Flex FIX i-Size.

Cu toate acestea, este si mai remarcabil faptul ca modelul iZi Flex FIX i-Size este singurul scaun de pe piata, care combina aceasta protectie foarte buna impotriva impactului lateral cu rezultate foarte bune la „spatiul oferit micului pasager” si  la „spatiul redus ”pe care il ocupa scaunul auto in masina. Suntem foarte entuziasmati de faptul ca s-a lansat un scaun cu spatar care ofera una dintre cele mai inalte protectii impotriva impactului lateral, fara a compromite confortul copiilor sau usurinta in utilizare.

La BeSafe, s-a recunoscut si s-a inteles acum multi ani, importanta protectiei impotriva impactului lateral, motiv pentru care a fost  dezvoltat sistemul SIP+ (protectie suplimentara pentru impactul lateral) – un accesoriu inclus la iZi Flex FIX i-Size si alte cateva scaune BeSafe.

 

 

Echilibrul dintre testele de impact si situatiile din viata reala

Siguranta este si a fost intotdeauna prioritatea principala la BeSafe. Siguranta nu inseamna doar a performa in medii de testare a accidentelor, este vorba despre accidentele din viata reala si utilizarea zilnica pentru a ne asigura ca scaunele  auto  Besafe sunt cele mai bune atunci cand chiar este nevoie de ele. Cu iZi Flex FIX i-Size s-a gasit echilibrul perfect, ceea ce o dovedeste testul din acest an de la ADAC. IZi Flex FIX i-Size a obtinut scorul total de siguranta ”Good”.

 

La  dezvoltarea  iZi Flex FIX i-Size s-a  facut  alegere constienta bazata pe realitate. Prin adaugarea unei pozitii inclinate, confortul micului pasager este garantat, dar mai important este o siguranta sporita in  viata reala, ajutandu-i capul si corpul sa ramana in protectia scaunului chiar si atunci cand copilul doarme. O decizie care poate face diferenta in situatiile din viata reala, dar care poate conduce si la un scor usor mai scazut la testele de  impact frontale de laborator, deoarece configuratia de testare  reflecta numai conditiile foarte specifice pe moment si cele controlate.

 

BeSafe iZi Kid X2 i-Size – inca neinvins, cu scorul istoric de siguranta de 1,1

 

In testul ADAC din acest an, BeSasfe nu a fost reprezentat de un scaun auto pentru copii la categoria 0-4 ani. In 2016, modelul BeSafe iZi Kid X2 i-Size (scaun auto pentru copii orientat exclusiv cu spatele la directia de mers) a obtinut scorul istoric de siguranta de 1,1 – un rezultat care este inca neinvins si pana in aceasta zi.

Cu participarea modelului iZi Flex FIX i-Size  la testele ADAC in 2018, BeSafe este acum primul producator din lume care ofera o gama de produse complet aprobate si independent testate  UN R129 de la 0 la 12 ani.

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 269504 Azi: 62