Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
BeSafe iZi Plus - Midnight Black Melange
cod produs: 532001
Grupa 6 luni - 5 ani
BeSafe iZi Plus - Midnight Black MelangeBeSafe iZi Plus - Midnight Black Melange
 
 • Grupa 0 + /1 / 2 - recomandat de la 5 - 6 luni pana la 5 ani // 0-25 kg - poate fi utilizat numai cu spatele catre sensul de mers, prin centura de siguranta a masinii.
 • iZi Plus ofera siguranta sporita, pozitie de somn imbunatatita si spatiu generos pentru micul pasager. Prin cea mai buna pozitie de inclinare de pe piata (in categoria sa) scaunul este potrivit si pentru copiii mici de 5 - 6 luni.
 • iZi Plus a trecut testul Plus! Acest test pretinde criterii atat de stricte, incat nici un scaun orientat cu fata catre sensul de mers nu este in masura sa le respecte
2.04000 RON
(TVA inclus)
Indisponibil
 
Aveti nevoie de ajutor?
Sunati-ne la: 0752 194 379 sau scrieti la: info@besafe.ro
Transport gratuit
 
24Garantie: 24 luni
 
Manual de utilizare
 
 
Culori disponibile:BeSafe iZi Plus - Ivory Melange532003BeSafe iZi Plus - Metallic Melange532002BeSafe iZi Plus - Sunset Melange532007
 
Descriere

iZi Plus - poate fi montat numai cu  spatele catre sensul de mers


• Grupa 0+/ 1/ 2 ;
• Greutate: 0-25 Kg;

• Vârsta: 6 luni – 5 ani;

• iZi Plus este aprobat pentru grupele 0+ / 1 / 2, orientat cu spatele către sensul de mers pentru o greutate de până la 25 kg;   

  Recomandăm  acest scaun numai pentru micii pasageri care au împlinit vârsta de 5 - 6 luni.

• Fixarea scaunului: prin intermediul centurii de siguranță a mașinii.

Scaunul inovativ BeSafe iZi PLUS  a fost premiat  ”Cel mai bun în clasa sa”  de respectatul magazin "Auto motor und sport",  cel mai mare magazin de profil european.

In februarie 2017, cea mai mare companie de asigurari suedeza, Folksam a acordat  singurul premiu  “Best in Test” acestui model. Acest test este actualizarea testului din 2015, an in care iZi Plus a iesit castigatorul testului.

 

Mai mare

Mulți părinți aleg un scaun orientat cu fața către sensul de mers înainte de vreme. Cu iZi Plus micul pasager poate călători cu spatele către sensul de mers perioadă mai îndelungată. Scaunul este certificat ECE R44 04 și protejează micul pasager așezat cu spatele la sensul de mers de la vârsta de 5 - 6 luni până la  aproximativ 5 ani.  

 

Mai bun

iZi Plus oferă siguranță  sporită, poziție de somn îmbunătățită  și  spațiu generos pentru micul pasager. Prin cea mai bună poziție de înclinare  de pe piață  (în categoria sa) scaunul este   potrivit și pentru copiii mici de 5 - 6 luni.Poziția de somn poate fi ajustată în trei poziții, oferind un grad de înclinare de 10⁰ ( între poziția de șezut și cea de somn).   

 

 

 

 

Mai rezistent    

Bara de protecție frontală  permite o  instalare mecanică ușoarăși stabilă, rezultând un scaun solid. Suportul pentru podea și designul scaunului au fost îmbunătățite,  protecția laterală (SIP) fiind excelentă pentru zonele vulnerabile. 

Testele unui scaun bun sunt vizibile. iZi Plus a trecut testul Plus!  Stiati  ca  testul Plus pretinde criterii atât de stricte, încât nici un scaun orientat cu fața către sensul  de mers nu este în măsura să le respecte?  

                  

De ce să alegem un scaun montat prin centura de siguranță ?

Este important ca micii pasageri să folosească scaune auto orientate cu spatele către sensul de mers cât mai mult timp posibil. Sistemul ISOfix este aprobat pentru grupa de vârstă 0-18 kg.

BeSafe iZi Plus poate fi folosit de copii până la 25 kg,  montarea efectuându-se  prin intermediul centurii de siguranță în trei puncte. 

Functii
Vizualizare 360 grade Suport pentru podea Centura cu magneti Brat frontal
       
       
Pozitie de somn Suport pentru cap Toate functiile  
 

 

 

     
 1. Brațul frontal și  curelele de ancorare permit  instalarea fermă a scaunului.

 2. Scaunul se instalează cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii în 3 puncte

 3. Posibilitate de a mări spațiul pentru picioare prin ajustarea brațului frontal.

 4. Scaunele poziționate cu spatele oferă  de 5 ori mai mare siguranță  decât cele orientate cu fața către sensul de mers.

 5. Nivel înalt de siguranță  prin SIP - Protecție la Impact Lateral (material absorbant de șocuri - EPS la nivelul capului, zonei abdominale și al coapselor)

 6. Perioadă de utilizare îndelungată, de la 6 luni până  5 ani / 25 kg.

 7. Înălțimea tetierei si centurile pot fi ajustate  în 8 poziții printr-o singură  miscare.

 8. Magneții laterali facilitează  asezarea copilului în scaun.

 

Omologat ECE R44-04 pentru utilizarea cu spatele la sensul de mers  pentru grupa  0+/ 1/ 2.

Instalare prin centura de siguranta a masinii în 3 puncte 

 

Accesorii
Comentarii Scrie-ti parerea sau pune o intrebare:
 
 
Comentariul dvs. a fost adăugat și va fi publicat după aprobarea de către administratorul site-ului.
Comentariul nu poate fi adăugat!
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 291572 Azi: 90