Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Filozofia BeSafe

Pentru micii pasageri

BeSafe a dezvoltat scaune auto de mai bine de 50 de ani. Multe lucruri s-au schimbat in timp, dar concentrarea celor de la BeSafe a ramas aceeasi, siguranta miciilor pasageri  cu o viziune clara: ca nici un copil sa fie ranit intr-un accident de masina. Folosind realitatea ca punct de plecare, o realitate care necesita mai mult decat produse aprobate pentru a reusi. BeSafe nu face lucruri ca oricare altii, iar unii ii numesc diferiti.

"Este nevoie de ingineri adevarati si de inovatii inteligente pentru a ne atinge obiectivul si nu o sa fim multumiti niciodata!"

Cu copii si viata reala in centrul atentiei, se creaza cele mai bune conditii pentru a realiza scaunele BeSafe. Cu toate acestea, nu vor fi niciodata multumiti! Noile inovatii se dezvolta in mod constant pentru a face produsele BeSafe chiar mai sigure si mai usor de utilizat.

Este responsabilitatea Dvs. ca parinte, sa alegeti scaunul potrivit pentru micul pasager, pe baza varstei si situatiei familiare. Cu toate acestea, este responsabilitatea brandului  BeSafe sa se asigure ca produsele ofera cele mai inalt nivel de siguranta, de fiecare data, in fiecare zi!

Aceasta este realitatea

 

Capul unui nou-nascut reprezinta aprox  25% din greutatea corpului. In cazul unei coliziuni, capul si gatul copilului vor fi expuse la forte extreme. Aproximativ 47% din coliziuni sunt coliziuni frontale, cele mai frecvente si cele mai periculoase, deoarece acestea se produc la viteze mari. In cazul unui accident frontal, fortele asupra gatului copilului sunt de 5 ori mai mari intr-un scaun orientat cu fata la directia de mers, comparativ cu un scaun orientat cu spatele la directia de mers.

 

BeSafe recomanda ca cei mici sa calatoreasca cu spatele la directia de mers cat mai mult timp posibil, cel putin pana la varsta de 4 ani. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca cei sunt in crestere. Multe lucruri se intampla in primii 4 ani, iar scaunul auto trebuie sa ofere cea mai mare siguranta pe intreaga perioada de utilizare. Deoarece impactul lateral reprezinta 25% din toate coliziunile, este extrem de important ca protectia impotriva impactului lateral sa creasca impreuna cu copilul. In primii 4 ani, copilul creste cu aprox. 55 cm in inaltime si creste cu 15 kg in greutate. Cu alte cuvinte, scaunul auto trebuie sa fie la fel de bun ata pentru bebelus cat si pentru un copil mai mare.

 

 

Inovatii de siguranta BeSafe

 

Instalare usoara si sigura

O instalare sigura si usoara inseamna totul pentru ca micul pasager sa calatoreasca in siguranta in masina. BeSafe imbunatateste in mod constant procesul de instalare, facandu-l cat mai simplu posibil. Scaunele auto BeSafe cu prindere ISOfix sunt dotate cu indicatoare clare care arata cand scaunul auto este montat corect, atat vizula cat si audibil. Acest lucru va ofera ca si parinte o liniste suplimentara.

 

Protectie impotriva impactului lateral

Protectia laterala corect pozitionata  reduce fortele la care este supus copilul in cazul unei coliziuni laterale.  Toate scaunele auto BeSafe  sunt echipate cu SIP – Protectie la impactul lateral. In plus, BeSafe a dezvoltat si o protectie suplimentara la impactul lateral, SIP+. O noua solutie inovatoare,  care  absoarbe energia impactului,  reducand  fortele asupra capului si  gatului copilului cu  inca 20%.

 

Creste cu copilul tau

 

Copii se schimba, cresc si este extrem de important ca scaunul Dvs. auto sa faca acelas lucru. Scaunele auto BeSafe cresc impreuna cu copilul in mai multi pasi. Centurile de siguranta pot fi reglate usor, iar insertiile detasabile asigura pozitionarea corecta a copilului in scaunul auto pe intreaga perioada de utilizare. Pozitia reglabila de somn  ofera micului pasager un confort maxim, indiferent de varsta.

 

Mai mult spatiu pentru picioare – perioada de utilizare mai lunga

 

Unul dintre motivele cele mai frecvente pentru care parintii intorc copilul cu fata la directia de mers mult prea devreme este din cauza lipsei de spatiu pentru picioarele micului pasager. BeSafe a dezvoltat o noua tehnologie care ofera copilului mai mult spatiu pentru picioare si astfel utilizarea mai lunga. Amintiti-va, copii sunt cei mai vulnerabili in interiorul corpului, iar picioarele indoite nu reprezinta un risc pentru siguranta.

 

Usurinta in utilizare

 

Indiferent cat de sigur este un scaun auto,acesta  nu va functiona daca nu este folosit corect. Prin urmare, la BeSafe se pune un mare accent pe utilizare. Produsele se adapteaza usor pentru copilul Dvs. cu o singura actiune. Un sistem de centuri inteligente cu magneti asigura o utilizare zilnica usoara, iar instalarea usoara ajuta ca mutarea scaunului dintr-o masina in alta sa fie mult mai accesibila. Toate aceste caracteristici sunt concepute pentru a usura utilizarea zilnica.

 

Flexibilitate

 

Stilurile de viata ale familiilor sunt diferite. Bratele reglabile ISOfix ofera mai mult spatiu in masina atunci cand copilul este mic, iar solutia cu o baza si doua scaune creste usurinta in utilizare si faciliteaza comutarea intre masini. Scoicile  auto BeSafe sunt usoare si comod de transportat. Scoica poate fi montata pe cele foarte multe tipuri de  carucioare si functioneaza perfect ca sistem de calatorie.

 

 

Rezultate de siguranta top pentru scaunele auto BeSafe

 

In editia de primavara 2016 a testului scaunelor auto pentru copii ADAC/Stiftung Warentest, au fost prezentate 3 scaune BeSafe. Suntem mandri sa va anuntam ca modelul BeSafe iZi Kid X2 i-Size a obtinut rezultate fantastice si a fost prezentat ca si castigator al categoriei sale (aprox. 1-4 ani) de catre ADAC. Modelul iZi Kid X2 i-Size, care a trecut deja cu succes testul suedez PLUS, a obtinut rezultatul remarcabil de siguranta de 1,1 – cel mai bun rezultat dintre cele 65 de scaune testate anterior pentru copii cu varste cuprinse intre 1-4 ani, mentionat in arhiva ADAC.

Conceptul BeSafe nou si inovator iZi Modular a fost, de asemenea, testat de ADAC/Stiftung Warentest si a obtinut rezultatul de siguranta “Very Good and Good” si un punctaj total pentru toatele elementele conceptului “Good”.

 
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 318586 Azi: 89