Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Ce este sistemul ISOfix ?

ISOfix -  International Standards Organisation’s  reprezintă un sistem de fixare sigur şi uşor de manevrat a scaunului auto pentru copii.

Punctele de ancorare ISOfix sunt aplicate pe caroseria maşinii, pe acestea se ancorează conectoarele ISOfix ale scaunului auto pentru copil, astfel scaunul devine parte a caroseriei.   

                     

 

1. conector ISOfix

 

2. ghidaj

 

3. inel de ancorare ISOfix

Dacă se utilizează sistemul ISOfix nu mai este necesar să asiguraţi scaunul şi prin centura de siguranţă a maşinii. Acest sistem reduce riscul utilizării greşite de la 70 % la 10 %.

Motivul principal pentru care a fost  conceput  sistemului ISOfix este posibilitatea de a oferi mai multă siguranţă copiilor în trafic. Alte avantaje ale sistemului ISOfix: nu permite alunecarea, răsturnarea sau balansarea scaunului în caz de impact, asigură o metodă standard de fixare a scaunelor auto pentru copii, uşurează montarea scaunului în maşină, reduce riscul unei utilizări greşite.

Înainte de a achiziţiona un scaun auto cu prindere ISOfix, verificaţi dacă în maşina Dvs. se poate instala un scaun cu acest tip de fixare.

Standardul ISOFIX grupează autoturismele în 6 clase ( A, B, B1, C, D si E) . Dacă aveţi o maşină mai mică, verificaţi în manualul maşinii dvs. clasa ISOFIX din care face parte după care confruntaţi cu manualul scaunului  ISOFIX pe care doriţi să-l cumpăraţi, dacă sunt compatibile, respectiv locul şi poziţia în care pot fi instalate în maşina dvs.


Înapoi
 
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 318592 Azi: 95