Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Scaunele BeSafe recunoscute drept "back-friendly"

Sigiliu de aprobare de la AGR

Asociatia germana pentru un spate sanatos, Aktion Gesunder Rücken (AGR), ofera sigiliul lor de aprobare pentru doua modele,  BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size si iZi Twist B i-Size.

BeSafe lucreaza continuu la crearea celor mai sigure  scaune auto pentru copii,  accidentele neputand fi evitate in totalitate.  Langa siguranta maxima, un scaun auto  trebuie  sa ofere micutului pasager  sprijin corespunzator, indiferent de durata calatoriilor. De fiecare data cand  folositi scaunele auto BeSafe, este esential pentru noi ca micutii sa fie ingrijiti  in toate problemele legate de siguranta. Suntem onorati sa va confirmam ca modelele BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size si iZi Twist B i-Size  au primit sigiliul  de aprobare de la AGR.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size si iZi Twist B i-Size  ofera cel mai bun suport posibil pentru spatele miciilor pasaegri,  datorita sprijinului unor experti de varf in  domeniu.

 (iZi Twist B i-Size va fi disponibil din toamna anului 2019)

Sigiliul AGR este dat de un comitet de testare independent, format din experti (dintr-un numar mare de discipline medicale)  exclusiv produselor care au trecut prin testari si verificari extinse. In niciun caz AGR nu poate fi compromisa sau influentata de industriile, care doresc sa aiba aprobarea lor. Sigiliul lor este dovada independenta, ca produsul marcat face parte din familia celor mai bune pentru un spate sanatos.

Comisia AGR a apreciat in mod special urmatoarele caracteristici cheie:

 • Newborn Hugger ™: Asigura stabilitate laterala si ridica spatele copilului, oferind inclinare cu 10 ° mai mare.  (Ambele modele)
 • Reglarea usoara a inaltimii tetierei. (Ambele modele)
 • Carcasa bine proiectata si captusita cu materiale textile moi. (Ambele modele)
 • Universal Level Technology ™: permite un unghi de 45 ° in orice vehicul, independent de masina. (iZi Twist B i-Size)
 • Funcție de rotatie: Pozitie buna asigurata spatelui, oferind un unghi sanatos atunci cand puneti copilul in scaun si strangeti centura de siguranta (iZi Twist B i-Size).
 • Usor de atasat / detasat la baza ISOfix BeSafe iZi Modular : Spatele parintilor este protejat, deoarece scoica poate fi introdusa in interiorul masinii cu usurinta, micul pasager poate fi pus /scos si aranjat confortabil in dispozitivul de siguranta. (BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size)
 • Compatibilitatea cu sistemele de calatorie: Spatele parintilor este protejat, deoarece scoica se ataseaza de cadrul caruciorului cu usurinta, printr-un simplu clic. (BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size)

      
          
      

Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 329680 Azi: 15