Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Scaune auto rotative BeSafe

                                 DOUA MODELE NOI  BESAFE VOR FI DISPONIBILE FOARTE CURAND

                

                                                      

Scaunele auto BeSafe sunt proiectate cu dorinta de a va putea oferi cele mai sigure, mai confortabile si mai usor utilizabile sisteme de siguranta. Este o responsabilitate mare,  dar si o forta importanta in dezvoltarea continua.                                                 

Pentru  siguranta maxima,  BeSafe recomanda ca micutii pasageri sa calatoreasca cu spatele catre sensul de mers prioada cat mai indelungata. Trecutul si prezentul ne dovedesc angajamentul fata de aceasta cauza, fiind unul dintre motivele pentru care avem ochii mereu fixati  pe drumul din fata noastra,  catre un viitor si mai sigur, dezvoltand continuu noi solutii care sa usureze calatoria micutiilor. Ne orientam spre viitor, iar micii pasageri pot calatori in siguranta maxima spre viitorul lor si al nostru.

Este un motiv de bucurie sa va putem prezenta in curand o noua linie de scaune auto cu sistem de rotire: BeSafe iZi Twist B i-Size si  BeSafe iZi Twist i-Size.

Scaunele auto pentru copii cu  functie de rotire faciliteaza viata de zi cu zi a parintiilor. In timp ce sistemul rotativ este deja obisnuit pe piata, BeSafe prezinta doua produse noi care pot revolutiona cu adevarat conceptul de scaune auto pentru copii RF- rotative,  prin sistemul de  instalare unic si tehnologiile inovatoare folosite.

SCAUNE AUTO ROTATIVE BESAFE


Cel vizionar : linia de produse  iZi Twist. Fiind o linie  pur RF, aceaste  produse permit micutiilor sa calatoreasca mereu in siguranta de 5 ori mai mare si intruchipeaza complet viziunea BeSafe. Ofera  rotatie lina dintr-o parte in alta, pentru a putea plasa usor copilul si a-l asigura.           

iZi Twist B i-Size

Scaunul auto cu sistem de rotire recomandat  de la nastere pana la aprox. 4 ani .

               

iZi Twist i-Size

Scaunul auto cu sistem de rotire recomandat  de la 6 luni pana la aprox. 4 ani .

    

                      

                

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 322738 Azi: 192