Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
SIP+ - Protectie laterala suplimentara

Impactul lateral este a doua sursa de ranire grava a copiilor in cazul accidentelor de masina.  BeSafe a dezvoltat o inovatie unica, SIP+,  o protectie suplimentara in cazul unui  impact lateral.  Testele  de impact confirma:  SIP+  face diferenta.

 Ce este SIP+?

SIP+  este o masura de siguranta suplimentara, care se foloseste pe partea laterala a scaunului auto BeSafe pentru copii. Este construit pentru a absorbi si  a reduce fortele asupra capului si gatului micului pasager cu pana la 20%, in cazul unui accident cu impact lateral.

Cum functioneaza?

SIP+ este montat pe partea laterala  dinspre  portiera masinii si functioneaza in doua moduri. 1. reduce distanta dintre scaunul auto si portiera, reducand astfel miscarea care va avea loc in cazul unui impact lateral. Mai putina miscare inseamna forta mai mica asupra micului pasager. 2. SIP+ functioneaza ca zona de deformare a masinii, absorbind forta si energia in cazul unui impact lateral.

De ce este importanta protectia pentru impactul lateral?

Micii pasageri sunt foarte  vulnerabili in cazul unui impact lateral.  Stand destul de ridicati in scaunul auto, acestia sunt mai putin protejati de sectiunile metalice ale caroseriei masinii. In plus, autovehiculele nu au zona de deformare spre partiile laterale, asa cum este in partea din fata a masinii. In consecinta, masina in sine absoarbe foarte putin din energia impactului in cazul unui accident cu impact lateral.

Din aceste cauze, protectia laterala  asigurata de scaunul auto pentru copii este esentiala pentru a proteja micul pasager in cele mai bune variante posibile. La toate scaunele BeSafe sunt folosite  material de absortie a energiei in partile laterale si in tetierele adanci. Protectia suplimentara pentru impactul lateral SIP+, reduce sarcina asupra capului si gatului micului pasager cu pana la 20% in cazul unui accident cu impact lateral.

Testele  confirma:  SIP+  face diferenta

In editia de primavara 2016 a testelor pentru scaunele auto pentru copii de la ADAC/Stiftung Warentest, 3 scaune auto BeSafe au fost testate. Toate cele 3 scaune auto BeSafe dotate cu SIP+  au obtinut scorul “Very Good” pentru  siguranta la impactul lateral.

Sitemul SIP+, in combinatie cu protectia frontala deosebita a acestuia, a condus la cel mai bun scor obtinut vreodata de un scaun auto pentru copii, respectiv 1.1 pentru modelul iZi Kid X2 i-Size (cel mai bun scor obtinut printre  cele 65 de scaune auto testate anterior in aceasta categorie).

                                                       

Ce produse contin SIP+?

Modelele BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size, iZi Modular i-Size, iZi Kid X3 (X2) i-Size, iZi Combi X4 ISOfix si iZi Plus X1 vin impreuna cu SIP+.

SIP+ poate fi cumparat suplimentar ca accesoriu si poate fi folosit pe modelele  iZi Comfort X3 si iZi Comfort X3 ISOfix pentru a imbunatati siguranta in cazul impactului lateral.

De ce a depus BeSafe un efort suplimentar in dezvoltarea SIP+?

Situatiile din viata reala si copiii sunt permanent in centrul atentiei. Asa s-au  creat cele mai bune conditii  pentru ca scaunele BeSafe sa performeze. Noile inovatii se dezvolta constant si acest lucru face ca produsele BeSafe sa fie chiar mai sigure si chiar mai usor de utilizat. Daca se va gasi o modalitate de a imbunatati si mai mult siguranta copiilor in masini, BeSafe va fi printre primii !

                                                                     

 

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 314984 Azi: 111