Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Culoarea anului 2019

Paleta de culori  BeSafe se  extinde cu un ton rafinat, inspirat din natura scandinava, Burgundy  Mélange.

                                    

„ In flora scandinava avem mai multe nuante de Burgundy, astfel incat culoarea poate fi usor atasata mediului inconjurator. Mai ales nuantele  cu tonuri  calde. Este culoarea pe care o vom vedea mult timp de acum inainte, de multe ori  in compania nuantei populare Terracotta.  Stim ca aceasta culoare va creste in popularitate in urmatorii cinci ani. Burgundy,  sau rosu inchis este  prezenta in tendintele culorilor de sute de ani. Reapare in mod regulat, iar unele nuante sunt considerate destul de clasice. Burgundy este culoarea flexibila care poate fi  combinata cu orice „ -  explica Dagny Thurmann-Moe, designer independent  norvegian si consultant al studioului Dagny Color Studio.

Noua culoare Burgundy Mélange  este disponibila pe conceptul BeSafe iZi Modular si pe scaunul auto pentru copii mai mari de 100 cm, aprobat de regulamentul  UN R129-  iZi Flex FIX i-Size. 

             

   Descoperiți scoica BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size            sistemul  BeSafe Modular i-Size  si                                        scaunul auto cu tetiera iZi Flex Fix i-Size.


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 318580 Azi: 83