Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
Cele mai bune sfaturi pentru o calatorie sigura

Ca parinti, vrem sa fim siguri ca micii calatori sunt in siguranta. Alegerea scaunului auto potrivit  este un prim pas evident pentru a realiza acest lucru. Cu toate acestea, exista si alte cateva lucruri pe care ar trebui sa le luam in considerare  pentru siguranta copiilor nostri. Mai jos sunt cele mai bune sfaturi BeSafe pentru o calatorie mai sigura.

 

Asigurati-va ca scaunul auto pentru copii este instalat corect

Indiferent cat de sigur este un scaun auto pentru copii, nu va functiona conform, daca nu este instalat corect. Responsabilitatea noatra ca parinti este sa ne asiguram  ca scaunul de siguranta este instalat corespunzator conform manualului de utilizare.

In cazul in care scaunele auto sunt frecvent mutate dintr-o masina in alta, este important sa fie montate corect de fiecare data. Daca nu sunteti sigur, contactati distribuitorul local si cereti ajutor.

Strangeti centurile de siguranta a scaunului auto

Este extrem de important ca centura scaunului auto sa fie corect tensionata pe corpul copilului. Pentru a verifica daca centura este stransa corespunzator, incercati sa ciupiti, sa faceti o pliere pe centurile din zona umerilor. Daca acest lucru  este posibil, atunci centura nu este suficient stransa.

Tineti manerul de transport in pozitie verticala

Manerul unui scaun pentru bebelusi (scoica) este adesea folosit ca un maner de transport. In primul rand, manerul pentru transport al scoicii  BeSafe  serveste drept protectie (previne ca scoica sa se rastoarne) in cazul unei coliziuni. Manerul de transport pe scaunele pentru bebelusi BeSafe trebuie  sa fie intotdeauna in pozitie verticala in timpul unei calatorii. Acesta protejeaza impotriva rotatiei in cazul unei coliziuni din spate.

 

Nu lasati obiecte la intamplare in masina

A face distractiva orice drum poate fi dificila si multi parinti aleg sa le ofere copiilor lor diverse jucarii sau ecrane portabile in timpul calatoriei. Tineti minte ca aceste obiecte lasate la intamplare se vor misca si vor deveni extrem de grele in cazul unei coliziuni.

Acest lucru este valabil si pentru bagajele din portbagaj. Asigurati-va ca totul este securizat corespunzator si ca nu exista riscul ca aceste obiectele sa patrunda in interiorul vehiculului. Pentru a folosi in siguranta tabletele in masina, va recomandam husa protectoare pentru bancheta si tableta  BeSafe, testata in conditii de impact.

Opriti, daca micul pasager plange

Indiferent daca asezati sistemul de protectie  pe scaunul din fata sau pe bancheta din spate, exista riscul sa fiti distras, daca bebelusul incepe sa planga. Cel mai usor ar fi sa ii mangaiati in timp ce conduceti, dar incercati sa nu faceti acest lucru! In schimb, obisnuiti-va sa opriti masina si  sa oferiti atentie micului pasager in liniste. In acest fel veti reduce riscul unui accident evident.

Utilizati accesorii inteligente

BeSafe a dezvoltat multe accesorii inteligente care fac calatoria cu masina mai usoara si mai sigura, de exemplu: dispozitivul de retinere a centurilor. Pe masura ce cresc copiii, ei pot avea obiceiul sa „evadeze” din centura scaunului auto. Dispozitivul de retinere a centurilor ajuta la mentinerea corecta a centurii. Un alt sfat este sa folositi oglinda pentru a fi cu ochii in permanenta pe micul pasager. Un parinte calm asigura o calatorie  sigura!

 

Folositi un scaun auto RF perioada cat mai indelungata

Sa dovedit ca este de cinci ori mai sigur pentru un copil cu varsta de pana la patru ani sa calatoreasca intr-un scaun auto pentru copii montat cu spatele la directia de mers. Prin urmare, alegeti un scaun auto care sa permita copilului dvs. sa continue sa calatoreasca cu spatele la directia de mers cat mai mult timp posibil.

 

                                                        

 

 

 


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 314986 Azi: 113