Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
BeSafe Premium Car Interior Black – pur si simplu special

BeSafe Premium Car Interior Black – pur si simplu special

 

In Iunie 2018 s-a lansat mult asteptatul material: Premium Car Interior Black. Designul sau actualizat reflecta aspectul cel mai recent al tendintelor interioare auto si este dotat cu poliester de inalta calitate si cu o captuseala suplimentara pentru confort si durabilitate.

Cu cel mai nou material,  BeSafe Premium Car Interior Black, micul pasager poate calatori cu stil, exact ca Dvs.

Echipa de design BeSafe a facut cercetari amanuntite  pentru a vedea care este tendinta in interiorul masinilor de lux. Pe langa cele mai inalte niveluri de confort si calitate, materialul husei textile poate ridica cu adevarat o masina la rangul de lux.

 

                                                                          

 

Noul material actualizat, Premium Car Interior Black reproduce perfect aceste caracteristici pentru a se potrivi cu aspectul interiorului masinii contemporane. Frumoasa cusatura gri franceza, face un contrast izbitor cu materiarul negru, intretesut cu ata de culoare argintie. Aceste mici detalii va ofera cele mai luxoase interioare de masina, adaptat la scaunul auto pentru copii.

Caracteristici importante de confort au fost pastrate , cum ar fi umplutura suplimentara, cu spuma dubla sub materialul textil. Poliesterul de inalta calitate puncteaza foarte bine la "rezistenta abraziva " si este deosebit de moale si durabil.

Desigur, husele sunt lavabile. Viata cu copiii nu este intotdeauna o calatorie luxoasa si eleganta ...!

Mai presus de toate, dorim ca micul pasager sa calatoreasca in siguranta si confort. Scaunele auto BeSafe va ofera aceasta liniste, in timp ce noul Premium Car Interior Black va asigura ca nu este nevoie sa sacrificati stilul pentru a obtine cele mai bune rezultate cu designul inovator.

 

Materialul Premium Car Interior Black este disponibil pe urmatoarele modele de scaune auto:

 

BeSafe iZi Go Modular i-Size

Scoica auto pentru 0-12 luni, aprobat de UN R129 (i-Size), poate fi instalata cu centura de siguranta in 3 puncte, sau optional cu baza ISOfix.

 

iZi Modular i-Size

Scaun auto grupa 0+/1/2 de la aprox. 6 luni - 4 ani, aprobat de UN R129 (i-Size), se instaleaza cu ajutorul bazei ISOfix.

 


iZi Flex FIX i-Size

Scaun auto cu spatar pentru copiii cu inaltime intre 100-150 cm, aprobat de UN R129-02, poate fi instalat prin ISOfix sau cu centura de siguranta in 3 puncte.

 

iZi Kid X2 i-Size

Scaun auto grupa 0+/1/2 de la aprox. 6 luni - 4 ani, aprobat de UN R129 (i-Size), instalarea se face prin ISOfix.

 


iZi Plus

Scaun auto pentru copii cu varsta cuprinsa intre aprox. 6 luni – 5 ani. Aprobat de ECE R44-04, instalarea se face cu ajutorul centurii de siguranta in 3 puncte.

 

iZi Combi X4 ISOfix

Scaun auto grupa 0+/1/2 de la aprox. 6 luni – 4 ani, aprobat de ECE R44-04, intalare prin ISOfix orientat cu spatele la directia de mers, iar montat cu fata la directia de mers instalarea se face cu ajutorul centurii de siguranta in 3 puncte.


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 311205 Azi: 49