Scaune Auto Copii

Scaune Auto pentru Copii

Scaune Auto Copii
Coşul meu
 
 
ADAC

Testul  ADAC Stiftung Warentest 2016


În fiecare an, în luna mai ADAC si  Stiftung Warentest împreună cu Organizația Mondială a Consumatorilor  (ICRT) publică rezultatele celui mai mare test al scaunelor auto pentru copii  din Europa. Unele dintre cele mai noi modele  de scaun auto de pe piață sunt  testate și evaluate. Scaunele auto care sunt incluse în test sunt confidențiale, până când testul devine public, la sfârșitul lunii mai.  În toamna aceluiași an, ADAC Stiftung Warentest publică pentru acest test un supliment în plus. 

La ediția   primăvară  2016 ADAC Stiftung Warentest  BeSafe  a prezentat  trei scaune auto . În primul rând noul iZi Kid X2 i-Size ,  model  lansat la sfârșitul anului 2015. În al doilea rând  noul concept de scaune  auto  iZi Modular, lansat în toamna anului 2015. iZi Modular nu a fost testat ca un concept, ci ca două produse separate:  scoica iZi Go Modular i-Size (40-75 cm)  împreună  cu baza iZi Modular  i-Size  și scaunul  auto iZi Modular i-Size (61-105 cm)   cu baza iZi Modular  i-Size.

Ce este ICRT, ADAC si Stiftung Warentest?

ICRT -  Organizația Mondiala a Consumatorilor  este organizatia lider  la nivel mondial , care realizează teste comune și oferă cadre pentru testarea diferitelor grupe de produse. De exemplu ICRT este membru fondator al Euro NCAP,  programul european de evaluare a performanțelor  în domeniul siguranței auto. ICRT implementează  și efectuează  testele  scaunelor  auto împreună cu Stiftung Warentest.
Rezultatele testului sunt ulterior publicate de către organizațiile naționale din fiecare țară, de exemplu  de "Råd och RoN" în Suedia și de ” Which?”  în Regatul Unit.

Stiftung Warentest  este organizația consumatorilor din Germania,  fundație independentă, implicată în investigarea și compararea unor bunuri și servicii într-un mod imparțial. Nu acceptă nici o formă de publicitate și este parțial public fondată. Acest lucru asigură independența organizației .
În fiecare an  Stiftung Warentest  testează  scaunele  auto pentru copii  împreună cu ADAC.

ADAC este cel mai mare club auto din Europa, cu peste 18 milioane de membrii.  Organizația  reprezintă interesele proprietarilor de automobile din Germania,  anual  realizează  teste pentru scaunele auto  în diferite situații de  impact. ADAC este cunoscut ca cel mai important  tester al scaunelor auto pentru copii din Europa.

Criterii și evaluări

Testele efectuate de ADAC pot  fi definite ca „test extrem”.  Viteza și sarcina de impact depășesc  cerințele  standardelor europene, fiind  aproape la același nivel ca și testele EuroNCAP  pentru autoturisme. Elementul central al testului este oferit de cele două teste diferite  de impact,  impactul  frontal măsurat la 64 km/h și impactul  lateral măsurat la 50 km/h.

Pentru un cadru cât mai real posibil, testul este realizat  într-o caroserie reală de mașină.  Anul acesta, pentru testare  a fost folosit caroseria noului WV Golf.  Manechinele  pentru testele de coliziune sunt cele de ultima generație,   manechine- Q.   Prin aceste manechine feedback-ul  / informațiile de evaluare sunt  foarte detaliate..

Cu toate acestea, testul are o parte care se concentrează pe evaluări mai subiective. Sunt evaluate  aspecte cum ar fi ușurința de utilizare, riscul de utilizare greșită, confortul micului pasager, calitatea husei textile, spațiul ocupat  în mașină, manualul de utilizare, cât de ușor poate fi curățat, etc.

Acestea, desigur sunt aspecte importante ale unui scaun pentru copii. Cu toate acestea, din  timp în timp putem  vedea că cele două părți diferite se pot contrazice reciproc. Chiar dacă ambele  părți sunt evaluate la aceeași valoare de ADAC și Stiftung Warentest  - alegera  noastră este clară ... Siguranța este întotdeauna cel mai important aspect pentru BeSafe.

Ultima parte a testului este proba substanțelor periculoase.  Este un test  important,  care s-a dovedit  a fi o provocare în cazul  unor scaune auto.

 

Rezultatele  de top pentru scaunele auto BeSafe

Ediția de primăvară a testelor  Stiftung  Warentest si ADAC a fost publicat  pe 24 mai 2016  și suntem foarte mândri să anunțăm că BeSafe iZi Kid X2 i-Size a fost premiat de  ambele organizatii  cu  rezultat fantastic și este câștigător de test.


BeSafe iZi Kid X2 i-Size,  testat si de  exigentul test suedez "PLUS"  a atins remarcabilul  rezultat  de siguranță  1.1,  de departe cel mai bun rezultat atins vreodată  de cele 66 de  scaune auto testate pentru copii de 1-4 ani, enumerate în arhiva ADAC curentă.

De asemenea, noul concept inovativ Modular a făcut parte din test, obținând rezultate excelente de siguranță cu notele "Foarte bine" și  ”Bine ", și un scor general pentru toate elementele conceptului de " Bine " .


Înapoi
Produse promotionale
 
 
 
Newsletter
Ma inscriu
Vizitatori: 269622 Azi: 20